Laatste thuiswedstrijd Helios Sanorice A

Zaterdagavond speelde Helios SanoRice A haar laatste thuiswedstrijd tegen Wilrijk A. Na een nagelbijter verloor Helios A met 87-91.

Maar de uitslag was niet het belangrijkste. De zaal zat afgeladen vol met 300 enthousiaste fans en daar was een goede reden voor. Na 47 jaar verlaat onze club de eerste en enige thuiszaal waar het ooit speelde om te vertrekken naar de Bevegemse Vijvers want de zaal aan de Kazernstraat wordt in het najaar verkocht.

Voor de wakkere supporter die constateert dat Helios/Juventus ouder is dan 47 jaar, voorheen werd buiten gespeeld o.a. op de markt, het Koninklijk Atheneum, Bevegem (nu tennisvelden) en zelfs de markt. En Juventus werd gesticht in 1952.

Voor degene die het gemist mochten hebben, zaterdag is het de beurt aan de B ploeg om afscheid te nemen, match om 18u30 tegenstander Feniks Gent.

Allen op post voor een nieuwe nostalgische avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *