Stunt van de week

Dit is pas onze tweede uitmatch. De eerste op Sint Truiden verloren we na verlengingen na dat we 12 sec van het einde nog met 6 punten leidden en na 2 bommen verlengingen dienden toe te staan. In de verlenging gingen we kansloos ten onder.

Gisteren dreigde een zelfde scenario.

Na 5’ stond het 17-3. Aan de rust 47 -39 en missen we in de laatste 3’, 5 vrijworpen.

We komen 72 – 77 voor en leiden op 3’ 9 tienden met 76-79. Met een onmogelijke 3 punter vanop meer dan 9 m moeten we opnieuw on the buzzer verlengingen toe staan. Deze keer zijn we evenwel mentaal sterk en halen we het in de verlenging met 12-19.

Vier uitblinkers bij ons. Jona Huwé, Arnaud Troubleyn (3 weken niet getraind en gespeeld) na enkelblessure, Noah Van Waeyenberge (slechts 19 en nog altijd aan een terugkeer aan het vechten na een verloren jaar bij Falco) en Didi Verstraete.

Man van de match: Jonathan Huwé, die na een moeilijke periode er volledig doorkomt.

Maar ook coach Matthieu niet vergeten, die het schitterend deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *