Twee toppers voor de prijs van één.

Op zaterdag 7 december staan twee onvervalste toppers en derbys op het programma.

Helios Zottegem en Haantjes nemen het in een dubbel duel op tegen elkaar.

Om 18u30 strijden de B ploegen tegen elkaar voor de eerste plaats. Haantjes telt 1 overwinning meer. Helios speelt op één speler na met jeugd en leider Haantjes stelt quasi uitsluitend ervaren spelers op. Een clash tussen generaties dus.

Om 20u45 nemen de A ploegen het tegen elkaar op. Van Haantjes, dat een sterrenteam samenstelde met bijna uitsluitend spelers die in het verleden het mooie weer maakten in 2de en 3de Nationale werd niets minder verwacht. Zij  zijn de uitgesproken titelfavoriet. Ze zijn bovendien al 9 competitiematchen ongeslagen.

Helios rekent dan weer vooral op de eigen jeugd. Met coach Matthieu Troubleyn, leidt een jonge coach die dit seizoen zijn debuut maakte bij Landelijke seniors, een kern die voor 70% uit eigen jeugdspelers bestaat. Helios deed dit seizoen geen enkele transfer. Het is dan ook een regelrechte stunt dat deze ploeg afgescheiden op de derde plaats staat en ook al 7 matchen ongeslagen is.

Welke reeks wordt zaterdag afgebroken. De 9 van Haantjes of de 7 van Helios? Spektakel alleszins gegarandeerd. Een bomvolle zaal is een zekerheid. Wees er bij. Tip: kom op tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *