Verliezen en toch winnen

Zaterdag laatstleden werden twee absolute toppers uitgevochten. Helios B verloor met 75-79 nadat het bijna de volledige wedstrijd de leiding had. Onze jeugd bewees duidelijk het niveau aan te kunnen maar liet zich door de ervaren Hanen in het slot de baard af doen.

Helios A was 40’ lang een belangrijke concurrent voor de leider en bewees aldus haar 3de plaats meer dan waard. Ook hier 76 -81 was een nipte nederlaag ons deel. We zullen nooit weten of het met Didi Verstraete (één van onze topscorers  ) anders gelopen was…..

Didi diende net voor de match af te zeggen omdat hij papa aan het worden was. Zondagmorgen werd de Helios familie wakker met een nederlaag maar kon het wel genieten van de geboorte van Len, het eerste kindje van Didi en Aline. Dikke proficiat aan beide ouders. En zeg nu zelf wat is nu belangrijker in het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *