Helios Ford Zottegem wordt Helios SanoRice Zottegem

Rudi De Praetere van SanoRice en Lode Van De Keere van basketclub Helios Zottegem zijn heel fier een nieuwe naamsponsor aan te kondigen voor de komende drie jaar. SanoRice volgt Ford Geert Van Den Bossche op als naamsponsor van de enige basketclub van Zottegem.  SanoRice, gespecialiseerd in rijstwafels en andere gepofte granen is wereldmarktleider  en grootste private werkgever van Zottegem. Beide partijen zijn sterke groeiers. De basketclub telt inmiddels 21 ploegen waarvan 17 jeugdploegen en SanoRice nam vorig jaar een nieuwe productieunit in gebruik waardoor het personeelsbestand gevoelig steeg. Voor Helios dat zweert bij een zeer sterke en uitgebreide jeugdwerking, is het extra aangenaam om met een lokaal bedrijf in zee te kunnen gaan.

SanoRice was vorig jaar al één van de hoofdsponsors geworden en zet nu een volgende stap in de samenwerking  met Helios.

Het is belangrijk te vermelden dat zowel Ford Zottegem als Kwadro Zottegem, de vroegere naamsponsors actief blijven bij de club als hoofdsponsors.

Het mag duidelijk zijn dat in deze speciale tijden, deze overeenkomst een geweldige opsteker betekent voor iedereen die Helios een warm hart toedraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *